ROVASTA, Kwaliteitsproducten in roestvrijstaal

Kwaliteit en snelheid, maatwerk en vakmanschap zijn de kenmerken van Rovasta. Voor onze afnemers produceren wij al 50 jaar een grote diversiteit aan producten, overwegend van roestvrijstaal, maar daarnaast ook van messing, koper en aluminium. Ons bedrijf levert vooral aan de bouw, interieurbouw en scheepsbouw en levert toe aan machinefabrieken en diverse takken van industrie. Daarnaast bestaat onze klantenkring uit gemeentelijke instellingen, vervoersbedrijven, kunstenaars, ontwerpers, installateurs, keukenleveranciers, horecabedrijven en ziekenhuizen.

Het uitgebreide assortiment varieert van aanrechtbladen tot bereidingsvaten, van vloergoten tot kunstwerken en van hoekprofielen tot volledige interieurs voor onder andere winkels, schepen en kantoren. Door een ruime voorraad en de grote capaciteit kunnen levertijden kort gehouden worden. Onze afdeling verkoop verstrekt op aanvraag graag een vrijblijvende prijsopgave. Aangezien wij zonder vertegenwoordigers werken, vindt het meeste contact telefonisch, maar vooral per E-mail, fax en post plaats.

Telefoon +31 10 5212022
Telefax +31 10 5212420
E-mail: verkoop@rovasta.nl

Voor het uitwerken van opdrachten beschikken wij over een eigen tekenkamer en een bedrijfsbureau die, met kennis van het materiaal en jarenlange ervaring, de klanten kunnen adviseren en begeleiden. Bij opdracht kan er door ons ingemeten worden.

Rovasta produceert in haar eigen fabriek in Bleiswijk. Om de topkwaliteit te kunnen leveren die de klanten van ons verwachten, staat de meest moderne apparatuur voor de bewerking van roestvrijstaal ter beschikking. Een greep uit de mogelijke bewerkingen: lasersnijden, TIG / MIG lassen, plasmalassen, steplassen, knippen, zagen, plasmasnijden, zetten, persen, draaien, ponsen, graveren, etsen, glasparelstralen, borstelen, slijpen en polijsten.

Minstens zo belangrijk is het vakmanschap van ons gediplomeerde en zeer gemotiveerde personeel. Dit geldt ook voor onze montageafdeling die onder alle omstandigheden een snelle montage en een perfecte oplevering garandeert.

Rovasta levert ook onder 'keur', dat wil zeggen volgens de regels van onder andere Stoomwezen, ASME of TÜV. Ons ISO 9001:2015 gecertificeerde kwaliteitssysteem staat garant voor een uitvoering conform de norm van zowel de betreffende keuringsinstanties, als specifieke eisen van de opdrachtgever.

Luchtfoto bedrijfspand ROVASTA Roestvrijstaal Bleiswijk

voorpui