010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

Bram's Gourmet Frites in Schiedam voorzien van RVS

Rovasta verzorgt de complete winkelinrichting in roestvast staal

Rovasta heeft de complete RVS winkelinrichting van Bram's Gourmet Frites op het plein van de Euroscoop in Schiedam verzorgd. Deze Bram's-vestiging werd onlangs geopend. Daarbij hebben we een volledige plattegrond voor de nieuwe winkel gemaakt. Routing is daarbij heel belangrijk. Alles moet in een logische opstelling staan.

Ideeën vertaald naar RVS op maat

Rocco Ladage, mede-eigenaar Bram's Gourmet Frites: “Ik kom vaak met een idee of schets en Rovasta maakt er wat mooiers en beters van. Rovasta bedenkt altijd net iets meer dan ik in eerste instantie doe. Dat vind ik een behoorlijke meerwaarde.”

"Ik kom met een idee en Rovasta maakt het nóg mooier"

RVS counter, spoeltafels, koel- en vriescellen en reclame lichtbakken

Rovasta verzorgt alles van ontwerp tot montage. In deze specifieke Bram's Gourmet Frites gaat het om een verkoopcounter, spoeltafels, koel- en vriescellen en reclame lichtbakken.

Meedenken met de klant

Rocco Ladage: “Voor Bram's Gourmet Frites hoeft het allemaal niet té mooi. Het mag best iets minder perfect dan wat Rovasta voor grote luxe superjachten doet. Wat dat betreft wordt er goed meegedacht met de klant.”

"Wat bijna 20 jaar geleden is geplaatst is nog steeds mooi"

“Rovasta is een hele betrouwbare en fijne club. Ik zal heel eerlijk zijn: ze zijn niet goedkoop. Als je producten voor de lange termijn wil afnemen kan je maar beter die investering doen, want dan weet je dat het goed is. Wat jaren geleden is geplaatst vind ik nog steeds mooi. De samenwerking is ook uitermate prettig.”

Van koffiejuffrouw tot directie, Rovasta neemt verantwoordelijkheid

“Als ik ’s ochtends zie dat er nog een bak onder het aanrecht moet komen dan weet ik dat die bak er ‘s middags staat. Ook als ik in de vakantie bel terwijl ze eigenlijk dicht zijn. Ze nemen verantwoordelijkheid voor elke gemaakte afspraak. Die mentaliteit geldt voor het hele bedrijf. Van de koffiejuffrouw tot de directie.”

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact