010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

RVS afwerkingen voor nieuwe KLM Crown Lounge op Schiphol

Cyrano Staal van Ballast Nedam over Rovasta

Voor het project KLM Crown Lounge heeft Ballast Nedam een beroep gedaan op Rovasta voor de RVS-afwerking en -montage. De KLM niet-Schengen Crown Lounge is de nieuwste plek op luchthaven Schiphol voor een selecte groep intercontinentale KLM-passagiers. De verbouwing gebeurt gefaseerd. Fase één is opgeleverd op 12 december 2018. Rond de zomer van 2019 zal de volledige lounge opgeleverd worden.

Project loopt volgens opdrachtgever naar wens

Cyrano Straal van Ballast Nedam is erg tevreden over de samenwerking met Rovasta: “Vanuit de uitvoering en werkvoorbereiding kan er bevestigd worden dat de samenwerking tussen Rovasta en Ballast Nedam in fase één goed is verlopen. Voor fase twee verwacht ik hetzelfde!’”

“We zijn heel tevreden met de uitvoering en werkvoorbereiding van Rovasta”

RVS afwerkingen op maat

Rovasta werd in de eerste fase van dit project voor alle RVS-afwerkingen en -montage ingezet. De kolommen bij de ingang van de KLM Crown Lounge en opslag van de branddeuren zijn in hoogglans RVS geleverd. Ook zijn er 5 en 10 mm RVS kozijnen gemonteerd voor de toiletten en het kenmerkende blauwe KLM huisje wat van buitenaf zichtbaar is vanaf de pier. De videranden van de roltrappen zijn afgewerkt met RVS geslepen beplating. In de Hooglandkeuken is het afzuigplafond afwerkt met zelfdragende RVS omranding. De RVS plinten en afwerklijsten zijn ook geleverd en gemonteerd.

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact