010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

Succesvolle samenwerking met de Melanchthon Business School

Leerlingen uitdagen voor techniek via stage of rondleiding

Dat de metaalsector erg boeiend en uitdagend is, laten we graag zien. Het is een vakgebied met veel perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarom opent Rovasta vaak haar deuren voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs, die samen met hun docent een rondleiding krijgen of langskomen voor een snuffelstage.

Laagdrempelige kennismaking

Met de Melanchthon Business School uit Bleiswijk is op die manier een goede samenwerking ontstaan. Vaak worden de excursies naar ons bedrijf georganiseerd in het kader van de “Week van de Techniek”, een initiatief van de scholen binnen het voortgezet onderwijs in Lansingerland. Op een laagdrempelige wijze maken de leerlingen kennis met allerlei aspecten van metaalbewerking en kunnen meteen ervaren hoe het is om te werken in een technisch bedrijf.

Kiezen, ontdekken en doen!
Ervaar het binnen de metaaltechniek.

Promotievideo van de Melanchthon Business School

Voor een impressie van dit samenwerkingsverband verwijzen we graag naar de promotievideo van de Melanchthon Business School, waar we met het team van Rovasta met veel enthousiasme aan meewerkten.

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact