010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

RVS kunstwerken voor Artihove

Artihove over Rovasta

Corry Ammerlaan-van Niekerk, artistiek directeur Artihove: “We werken al 30 jaar samen met Rovasta. Na het eerste kunstwerk van RVS was ik zo tevreden dat ik nooit meer ben weggegaan.”

RVS ondersteuningsframe voor beeld Johan Cruijff

Rovasta hielp Artihove met het RVS ondersteuningsframe voor een beeld van Johan Cruijff voor FC Barcelona. Wij maakten de betonnen sokkel met natuursteen bekleding, de RVS belettering met Barça logo, verzorgden de planning, het transport en de begeleiding van de plaatsing in Barcelona.

“Het beeld moet op de millimeter nauwkeurig passen. Dat kun je aan Rovasta wel overlaten. Ze hebben ook een bus aangebracht, zodat het beeld in de goede richting gedraaid kan worden zodat deze altijd goed staat als deze verplaatst wordt.”

“Hans Meerman van Rovasta en ik zijn naar Barcelona gegaan om de plek van het beeld te bepalen.  Rovasta regelt dat het beeld goed stevig staat in samenwerking met de engineering van F.C. Barcelona. Die service is erg prettig.”

“Ik kan met mijn ogen dicht op Rovasta vertrouwen”

“Rovasta maakte ook een object van 18 meter hoog. De waterdruppels in dit project zijn van gepolijst RVS, waardoor druppels er heel erg mooi uitzien. Waar Rovasta goed in is, is het berekenen. Ze maken eerst schetsen en denken goed mee over de werking van verschillende materialen en toepassingen. Ik kan met mijn ogen dicht op Rovasta vertrouwen. Alles komt er altijd precies zo uit te zien als ik in gedachten heb.”

“Rovasta is in 50 jaar uitgegroeid tot een groot bedrijf met een grote ruimte om mijn objecten te kunnen maken. Ondanks de groei is het een strak geleid bedrijf met hele aardige mensen. Je moet elkaar goed kennen om elkaar goed te begrijpen. Er heerst synergie tussen ons.”

RVS is onderhoudsvriendelijk

“Mijn eis is dat als ik over 20 jaar ergens kom het nog steeds zo mooi moet zijn als toen het neergezet werd. Het moet ook onderhoudsvriendelijk zijn. Dat kan allemaal met RVS. Het sluit ook perfect aan bij deze tijd, omdat het een duurzaam product is.”

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact