010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

Hét RVS bedrijf in Bleiswijk

Kennismaken met Rovasta

Ons assortiment RVS producten is praktisch oneindig! Van aanrechtbladen tot bereidingsvaten, van vloergoten tot kunstwerken en van hoekprofielen tot volledige interieurs voor onder andere winkels, schepen en kantoren. Wij maken alles geheel naar uw wens.

Alles onder één dak

Voor het uitwerken van opdrachten hebben wij een eigen tekenkamer en bedrijfsbureau. In opdracht kan er door ons ingemeten worden.

De beste productiemiddelen

Wij hebben een eigen fabriek in Bleiswijk. Om de topkwaliteit te kunnen leveren die klanten van ons kennen, staat de modernste apparatuur tot onze beschikking. U bent altijd verzekerd van een snelle levering.

Top-medewerkers

Minstens zo belangrijk is het vakmanschap van ons gediplomeerde, zeer gemotiveerde personeel. Rovasta is hét RVS constructiebedrijf waar service en kwaliteit nog met een hoofdletter worden geschreven!

Levering onder ‘keur’

Rovasta levert ook onder 'keur'; volgens de regels van onder andere Stoomwezen, ASME en TÜV. Wij zijn tevens ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Bewonder ons werk

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact