010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

RVS vaten: Druktanks / Opslagtanks / Mengvaten

Levering onder keur

Stelt u bij RVS vaten en onderdelen de allerhoogste eisen aan kwaliteit en veiligheid? Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in roestvrij staal maatwerk. U kunt bij ons terecht voor RVS drukvaten, mengvaten, opslagvaten en onderdelen van apparaten die geheel naar uw wensen worden gemaakt.

Ruime keuze

Wij leveren enkelwandige, dubbelwandige, geïsoleerde RVS vaten en vaten met spiraal of roerwerk. Als afwerking kunnen wij ze voor u beitsen en passiveren, glasparelstralen, slijpen en (elektrolytisch) polijsten. Drukvaten met een druk hoger dan 0,5 bar worden met PED geleverd. Berekeningen kunnen volgens ADM2000, ASME of volgens de regels voor toestellen onder druk worden uitgevoerd.

Gecertificeerde specialisten aan het werk

Rovasta beschikt over EN en ASME gecertificeerde lassers. Door ons uitgebreide machinepark met onder andere een plasma laskraan en lasersnijder kunnen wij alle stappen in het productieproces eenvoudig en snel uitvoeren. Tevens kunnen wij beproevingen en niet-destructief onderzoek voor u doen zoals röntgen, penetrant en ultrasoon.

Offerte aanvragen Maak een afspraak

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact