010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

Complete RVS winkelinrichting voor Bram Ladage

Bram Ladage over Rovasta

Rovasta levert al meer dan 30 jaar de complete RVS winkelinrichtingen van Bram Ladage en verzorgt nu ook het ombouwen van containers voor het nieuwe concept Bram's Gourmet Frites. 

​Bram Ladage over Rovasta

Rovasta heeft 30 jaar geleden een haktafel van RVS voor onze rijdende frietkraam gemaakt; deze is nog steeds in gebruik! Sindsdien werken we voor iedere winkel met Rovasta samen. Ze leveren de complete winkelinrichtingen en verzorgen het ombouwen van de Bram's Gourmet Frites containers. Rovasta denkt mee van voorlopige tekening tot materiaalkeuze. Zo past de uitstraling van mat roestvrij staal en interieur met eiken motief heel mooi bij het concept van Bram Ladage.

‘Ik kan me geen betere samenwerking wensen.’

Snackbarketen, sinds 1967

Bram Ladage is een snackbarketen in West en Midden-Nederland die in 1967 is opgericht met een rijdende frietkraam. Het bedrijf telt inmiddels meer dan 30 winkels, rijdende snackcars en tot luxe friettenten omgebouwde containers. Dit containerconcept heet Bram's Gourmet Frites

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact