010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

Van RVS spoelbak tot RVS toonbank voor Bram Ladage Koemarkt Schiedam

Bram Ladage Koemarkt over Rovasta

Rovasta heeft de volledige herinrichting van de Bram Ladage aan de Koemarkt in Schiedam verzorgd, geheel volgens de nieuwe huisstijl. Marco Vermaas, franchisenemer van deze Bram Ladage: "We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. We werken al 50 jaar met Rovasta en het is altijd goed wat ze doen."

Van bouwtekening tot oplevering

"Er staat nu een heel nieuw pand. Zelfs het dak van het oude pand heeft op de grond gelegen. Rovasta verzorgde al het RVS, van counter tot koelcel, maar ook de rest van het verbouwproject. Van bouwtekening tot oplevering. Voor ons is het makkelijk dat ze 40% van het werk uit handen nemen."

"Rovasta denkt mee en komt met aandachtspunten waar we zelf niet bij stilstonden."

Innovatief idee om RVS wasbak beter in te richten

"Rovasta is begonnen met het ontwerp van onze winkel. Wat zo fijn is, is dat ze precies weten wat we willen en waar we naartoe moeten. Rovasta denkt mee en komt met aandachtspunten waar we zelf niet bij stilstonden. Zo zijn ze met een innovatief idee gekomen om de wasbak beter in te richten."

De helft van de aardappelen nodig om te presenteren in RVS spoelbak

"Traditionele wasbakken zijn 30 centimeter diep. De nieuwe wasbak, die direct naast de fritessnijder staat, is slechts 3 centimeter diep. De presentatie van de aardappelen is hiermee vele malen beter. We moesten voorheen minimaal 30 kilo aardappelen in de wasbak leggen. Nu nog geen 15 kilo én ze zijn beter te zien. Zo zien klanten in één oogopslag dat we verse producten gebruiken."

Voor iedere ondernemer een aanrader

"Alles is zo duurzaam en voordelig mogelijk ingericht. Rovasta komt afspraken altijd na en ze werken alles 100% netjes af. Rovasta is heel divers. Van winkelinrichting en meubilair tot jacht- en scheepsbouw en alles wat ertussenin zit. Voor iedere ondernemer een aanrader."

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact