010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

RVS beplating op maat

Getinge Group over Rovasta

Rovasta levert Getinge Group roestvrij stalen beplating op maat en ontwikkelt aanvullingen op het leveringsprogramma, die naadloos aansluiten op de wensen van hun klanten. 

​Getinge Group over Rovasta

Rovasta is onze partner voor het leveren van roestvrijstalen beplatingen. Daarnaast levert Rovasta klantspecifieke oplossingen als aanvulling op onze sterilisatoren en reinigingsmachines. De diensten en producten van Rovasta sluiten naadloos aan op de wensen van onze klant. Rovasta is zeer klantgericht; ze denken met ons mee en geven een duidelijk advies.

‘De kwaliteit van de geleverde producten is uitmuntend!’

Kwalitatief betere en kosten besparende welzijns- en gezondheidszorg

De Getinge Group is wereldwijd leverancier van hulpmiddelen, systemen en oplossingen voor een kwalitatief betere en kosten besparende welzijns- en gezondheidszorg. De Getinge Group ontwikkelt zich snel in de zin van verkoopaantallen en klantenbestand. De Group is verdeeld in drie bedrijfsonderdelen: Medical Systems, Extended Care en Infection Control.

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact