010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

RVS kledingrekken op maat

Hans Klay over Rovasta

Klay schakelt Rovasta in voor o.a. RVS kledingrekken en aanrechtbladen op maat. Zij zijn tevreden over de hoge kwaliteit en gedetailleerdheid van onze producten. 

​Hans Klay over Rovasta

Rovasta is een topbedrijf in roestvrij staal en daarom de beste keuze voor onze roestvrij stalen producten. Wij schakelen Rovasta in voor het ontwerpen en maken van onder andere RVS kledingrekken en aanrechtbladen die we gebruiken in pantry’s. De kracht van Rovasta is de gedetailleerdheid en de hoge kwaliteit van de producten.

‘Rovasta levert volgens afspraak en ontzorgt ons volledig.’

Ambachtelijke meubelmakerij

Klay is een moderne meubelmakerij, die ambachtelijke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met 30 jaar ervaring is het een begrip in de interieurbouw. Gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren en plaatsen van oplossingen binnen de interieurbouw voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De afgelopen dertig jaar hebben zij een professionele reputatie opgebouwd.

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact