010 - 521 20 22 Offerte aanvragen

RVS aanrechtblad voor woning in Delft

Rovasta heeft voor een woning in Delft een prachtig RVS aanrechtblad mogen maken van ruim 3 m². Het RVS keukenblad was voor de eigenaren een perfecte manier om hun oude pand in Delft tijdens de verbouwing een moderne uitstraling mee te geven.

Roestvrijstalen afwerking voor keukenblad

Het roestvaststalen keukenblad heeft een richtingloos geschuurde afwerking. Deze RVS afwerking is onder architecten zeer populair. Het is een matte afwerking van roestvrijstaal en is later goed bij te werken.

RVS combineert goed in klassieke én moderne woningen

Het RVS aanrechtblad combineert goed met de donkere uitstraling van de greeploze keukenkastjes, houten balken en rustieke klinkervloer in de woning. Klassiek en modern komen hiermee mooi samen.

Voordelen aanrechtblad van roestvrij staal

Een aanrechtblad of achterwand van roestvrij staal biedt vele voordelen. RVS is gemakkelijk schoon te maken en is daarom bij uitstek bruikbaar in een omgeving waar hygiëne van groot belang is. RVS producten zijn bovendien heel sterk.

            RVS is duurzaam en luxe

De eigenaren van de woning stuurden ons deze foto’s na plaatsing om ons te bedanken en het resultaat van hun duurzame en luxe keuken met ons te delen.

Direct contact

Rovasta maakt al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten op maat van RVS, aluminium, koper en messing. Geheel naar wens van de klant, van ontwerp tot montage. Waar mogen wij u mee helpen?

010 - 521 20 22Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Rovasta

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

010 - 521 20 22 contact